Κανόνες ορθής παρασκευαστικής πρακτικής στην Αγροδιατροφή

Οι ορθές πρακτικές παρασκευής είναι οι πρακτικές που απαιτούνται για τη συμμόρφωση προς τις κατευθυντήριες γραμμές που συνιστούν οι οργανισμοί που ελέγχουν την έγκριση και την αδειοδότηση της παρασκευής και πώλησης τροφίμων και ποτών, καλλυντικών και φαρμακευτικών προϊόντων, των συμπληρωμάτων διατροφής και των ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως στόχο να βοηθήσει το προσωπικό παραγωγής, έτσι ώστε να έχει ξεκάθαρες αρμοδιότητες, να γνωρίζει την ιεραρχία, να κατανοεί θέματα ασφάλειας τροφίμων, ποιότητας, παραγωγικότητας, ιχνηλασίας, υγιεινής και ασφάλειας εργαζομένων.